Pilates Studio Arnhem

Sinds 2002 is Pilates Studio Arnhem dé studio voor bewuste lichaamstraining in Arnhem. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van Pilateslessen in kleine groepen en individueel. Dit is een van de aspecten waarmee wij ons onderscheiden van grootschalige sportscholen. 

Pilates Studio Arnhem staat voor kwaliteit, kennis en persoonlijke begeleiding. 

Wij werken in kleine groepen van maximaal elf deelnemers.

Ook in groepslessen bieden wij intensieve en individuele begeleiding, zodat je je nooit hoeft af te vragen of je een oefening goed uitvoert. 

Naast een brede kennis over ons vak beschikken we ook over veel anatomische en medische kennis, zodat wij blessures begrijpen, de oefeningen voor jou kunnen aanpassen en samen kunnen werken met behandelende artsen of fysiotherapeuten. 

Wij kennen onze cursisten en achten persoonlijk contact van groot belang. Daardoor kunnen we ingaan op individuele behoeften en hebben de lessen een persoonlijke, ontspannen en ongedwongen sfeer.

Wij werken in vaste groepen, waardoor er continuïteit en opbouw in de lessen mogelijk is. Je leert steeds nieuwe en meer uitdagende oefeningen en je blijft je verder ontwikkelen. 

Kracht opbouwen betekent oefeningen vaak herhalen. Wij vinden variatie minstens zo belangrijk. Zo bouw je kracht op, maar blijven de lessen ook afwisselend en veelzijdig.

Bij Pilates Studio Arnhem bieden we training aan op de originele Pilates-apparaten, zoals Reformer, Tower en Chair. Dit is alleen mogelijk tijdens privélessen.

De lessen vinden plaats in een mooie, lichte studio’s.Tijdens de lessen stroomt er frisse lucht naar binnen en kijk je uit op een prachtig balkon vol bloemen en planten.